Tyskland

Jag har varit i Tyskland i helgen. Närmare bestämt i Düsseldorf där min farbrors flickvän bor för tillfället. Det var jättekul att se en ny stad. Det såg verkligen inte ut som jag hade trott, det var mycket finare och det fanns massa saker att se och göra. Det riktigt bra helg helt enkelt.

Jag har helt tappat inspirationen till blogga just nu. Så jag tänkte nog strunta i det ett tag så får jag se hur det blir sen.

Onsdag

Idag var jag hemma från skolan, jag hade bara en lektion och jag är ju förkyld så jag stannade hemma. Först var det jätteskönt att va hemma och bara gör ingenting, kolla på film och massa bloggar. Men sen bestämde jag mig för att göra nåt vettigt. jag började med att städa liet i mitt rum, sen fortsatte jag i köket. I början var jag på rätt bra humör men nu är jag på skitdåligt humör. Egentligen har jag ingen direkt anledning men jag är bara trött och sur. Allt går fel och ingen verkar fatta nånting. Papp klagar på att jag är sur men jag försöker att vara glad men inget går ju som det ska. Jag orkar inte. Så nu ska jag ta hand om mig själv hela kvällen, det kanske piggar upp mig litegrann.

Kallt!

Det är iskallt i vårat hus!

Jag är förkyld som fan och riktigt trött på det.

Min helg har varit jättebra och bingolotto igår var jättemysigt.

Nu orkar jag inte skriva mer. Haha.

Dagens outfit



T-shirt (den är korallfärgad), Lindex
Linne, H&M
Jeans, Gina Tricot

Shopping

Den här veckan jag har shoppat litegrann, imåndags köpte jag ett par stövlar från skopunkten och idag blev det ett linne från Gina Tricot och en mascara. Jag hade tänkt att försöka så lite som möjligt nu innan jag ska till Tyskland och det går faktiskt rätt bra.




Inte så bra bild kanske, sorry


Vecka 37

Måndag: Skola. Shopping med Anna (Rebecca var också med på ett hörn)
Tisdag: Skola. Rida
Onsdag: Skola. Jobb?
Torsdag: Skola. Jobb kl.17-21.15
Fredag: Skola. Mys hos Linda
Lördag: Jobb kl.11.45-16.15. Kräftskiva och utgång?
Söndag: Jobb kl.13-17

Min helg

Min helg har innehållit fest, födelsedagsmiddag, mys med sötaste kattungarna och jobb. I fredags var jag, Sarah, Rebecca och Mickis ut på krogen. Vi var först hemma hos en av Mickis kompisar sen hamnade vi på Red Room och till sist blev det People. Haha, för ovanlighetens skull. Nej, men jag hade lika kul som jag alltid har med mina tjejer.

Igår, lördag, var jag först på Ulva Marknad med mamma och mormor. Nu när jag har varit på Ulva känns det som hösten är här på riktigt. Det är liksom alltid varit så, efter Ulva marknad börjar hösten. Jag köpte munkar, polkagrisar och tunnbröd som jag gör varje år. Sen smakade jag såklart på allt man kunde smaka. Mormor skämdes men det är verkligen så typiskt mig, jag måste smaka allt. Haha. Jag var rätt seg hela dagen så det passade utmärkt att vi skulle på födelsedagsmiddag för farfar på kvällen. Vi fick jättegod mat, precis som vi alltid får hos farmor.

Idag har jag inte gjort något mer än att jobba. Men det gör inte så mycket, jag känner mig iallafall redo för en skolvecka.

The Mexican

Jag har haft en jätteskön kväll, jag har kollat på The Mexican som var jättebra faktiskt och den blev ju inte sämre av att Brad Pitt var snyggare än nånsin. Sen har jag gå en liten promenad, fixat naglarna och tittat på Idol. Det är så kul nu i början när alla skämmer ut sig och jag längtar redan till våra Idolkvällar.

Vi har sovmorgon imorgon och min snälla pappa ska skjutsa mig till skolan så jag ska sova ut imorgon. Skönt!

Tröööött

Herregud va trött jag är idag. Som tur var så slutade vi tidigt idag. Så idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och Idol. Det känns som jag behöver sova ikapp litegrann men först blir det en toast. 

RSS 2.0