Hemma igen

Veckan på Kreta var jättebra. Vi solade, badade och tog det bara lugnt, det va precis vad jag behövde. Men nu är jag hemma igen full av energi och allt känns roligt igen.

Det kommer i bilder så fort jag har tid, jag hoppas det blir imorgon.


Ingen dator

Förlåt för att jga inte har skrivit på länge men våran dator är inlämnad på service. Så jag har inga bilder att lägga upp och det blir så tråkigt då.

Der enda vettiga jag har gjort i veckan är att jobba och växlat pengar. Inte så mycket med andra ord. Imorgon är det midsommar och det känns ganska konstigt faktiskt för det känns inte som sommar just nu. Men men... Jag vet som vanligt inte vad jag ska göra, än i alla fall. Jag skulle vilja åka ut till Öregrund men jag vet inte hur det blir med det. Det viasr sig väl imorgon.


Vecka 25

Måndag: Växla pengar, Jobba kl. 14-18
Tisdag: Handla lite grejer inför resan, Jobba kl. 17-22.15
Onsdag: Jobba kl. 17-20.15
Torsdag: Läkaren kl. 13
Fredag: Midsommarafton, Jobba kl. 9.45-14
Lördag: Packa
Söndag: KRETA!

Inga bilder :/

Den datan där alla bilder ligger har bestämt sig för att sluta fungera. Jag som hade en massa bilder som jag skulle lägga upp :/ Aja, dom kommer så fort den börjar fungera igen.

GRATTIS REBECCA PÅ 18-ÅRSDAGEN!

Powerwalk

Mitt liv är rätt tråkigt just nu. jag gör ingenting på dagarna förutom att jobba, sova och sitta lite vid datorn. Det låter säkert helt värdelöst men det är det enda jag orkar med just nu. Men idag orkade jag mig ut på en powerwalk och det kändes jätteskönt att röra på sig lite. Så jag mår bättre än vad jag har gjort på flera dagar idag. Hoppas det fortsätter såhär också.


Kärlek


Tisdag och onsdag

I tisdagskväll var jag i Örbyhus och kollade på Sverigematchen och Sverige vann! Det va skitkul och jag tror aldrig jag har sett Rebecca så nervös. Haha! Anna hämtade uppe mig i Björklinge sen åkte vi tillsammans till Örbyhus. Ingen av oss hittade men vi kom fram ändå, vi hade ju både karta och beskrivning. Bilresan mellan pizzerian och Ica var helt sjukt rolig. Här är några bilder från kvällen:

Jag i bilen  Vi var bäst på att hitta! Anna  Rebecca  Linda  Anna gosar med Ernst  På vägen hem



Igår var Mamma, Matilda och jag i Stockholm och shoppade. Jag hade höga förväntningar och dom flesta blev faktiskt uppfyllda. Det som är så himla bra med Stockholm är att det finns t.ex. massor av H&M. I Uppsala finns det ju bara ett där allting tar slut på en dag. Jaja, jag hittade iallafall ett linne på H&M, ett par "indianskor" på Dinsko och världens snyggaste skor från Zara blev mina. Mamma och Matilda shoppade också en massa grejer. Mamma köpte t.ex. en skitsnygg Adidashood, räkna med att jag kommer låna den. Vi åt jättegod mexikansk mat i Kungshallen och efter det skulle vi gå på toa. Gissa vad händer då?! Det är såna där toaletter där man betalar en femma och när jag ska gå ut från toan så fastnar min jacka i dörren och dörren går ju inte att öppna. Matilda står utanför att skrattar som en galning medan mamma är inne på en annan toa. HAHAHAHA! Hur fan lyckas jag?! Det var ändå bara en av alla gånger jag skämde ut mig enligt Matilda. Haha.
Här kommer lite bilder från Stockholm:

Mamma och jag på tåget    Mina fynd :)  Systrar

Första dagen på sommarlovet

Jag älskar känslan av sommarlov. Man kan göra precis vad man vill, sova hur länge man vill, vara vaken hela nätterna om man vill. Det spelar ingen roll att vädret är dåligt, det är ju sommarlov!

Idag har jag firat den första sommarlovsdagen med att göra ingenting, hur skönt som helst! Ikväll ska jag till hem till Christoffer i Örbyhus och kolla på Sverigematchen med tjejerna. Mitt tips är att Sverige vinner med 1-0. Hoppas verkligen jag har rätt.

Imorgon ska mamma, Matilda och jag till Stockholm och shoppa. Det ska bli jättekul, jag är inte så ofta i Stockholm så det blir spännande att komma dit. Sen är jag fruktansvärt trött på Uppsalas shopping jag hittar aldrig det jag vill ha, så mina förväntningar på Stockholm är höga :)

Nu ska jag fundera ut en outfit för kvällen. Ska jag ta kjol eller jeans? Jag vill helst ha min blommiga kjol men det blåser ju storm ute så jag vet inte. Men men... det visar sig

Sommartider hej hej Sommartider

Jag har SOMMARLOV!
Egentligen så är ju avslutning imorgon men jag ska inte gå, så jag smygstartar sommarlovet idag :)

Vi gjorde inte mycket idag i skolan. Första lektionen var frivillig så jag och Rebecca va där helt i onödan, surt! Efter det spelade vi kubb och fikade med Eva. Vi fick även veta våra betyg och det gick superbra. Efter lunch var det dags för ännu mer fika och betygsprat, men nu var det engelska som gällde. En väldigt skön dag helt enkelt. 

Jag var inte direkt på mitt bästa humör idag. Men jag klarade mig genom dagen tack vare mina solstrålar, Rebecca och Sarah. Tack för att ni finns där <3 

Ingen älg igår

Nej, vi såg inga älgar igår. Inte tog jag några bilder heller.
Idag har jag jobbat hela dagen, inte så kul. Jag mådde lite dåligt imorse igen men det blev bättre sen under dagen. På slutet av mitt jobbpass va jag lite på golvet. Haha, jag städade på leksaksavdelningen vilket betyder en väldigt virrig Malin utan nån koll alls. Haha! Pappa hämtade mig efter jobbet och hemma åt vi grillad fläskfilé. Grillat är så himla gott!

Imorgon är det skolan igen och då får jag träffa mina tjejer igen. Jag har saknat er nu när vi har varit lediga så länge. Jag förstår inte under jag ska klara mig under hela långa sommarlovet. Vi måste verkligen träffas ofta, mitt liv blir så tråkigt utan er.

Sommar

Det blev en rätt bra dag idag ändå. Jag legat ute och njutit av vädret och bara tagit det lugnt hela dagen, jätteskönt! Kvällen blir också lugn, jag ska ju jobba imorgon. Mamma, pappa och jag ska antagligen åkt till nån skog i typ Åkerlänna där det ska finnas älgar. Hoppas vi ser nån älg också, det känns ganska ovärt annars. Men jag får ju köra så det är bra :) Kameran följer självklart med ut i skogen. Jag har faktiskt blivit bra på att ta med mig kameran, så räkna med en del bilder här i bloggen.

            

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Idag skulle jag egentligen jobbat från kl. 9.15 men när jag vaknade imkorse mådde jag fruktansvärt illa, så jag fick lov att stanna hemma idag. Nu känns det lite bättre så jag ska passa på att njuta av det underbara vädret. När jag låg där i min säng och funderade kom jag och tänka på hur det skulle va om jag hade en blogg. Alla andra har ju det, så då kan väl jag också skaffa en tänkte jag. Jag skrev såklart en lista över fördelar och nackdelar som jag väldigt ofta gör. Fördelarna blev fler så nu har jag en blogg :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0