Hemma

Hemma igen.

Dagens

Humör: Bra
Gjort: Ätit frukost
Planer: Åka in till stan och sola, kanske shoppa lite också. Ikväll vill jag gärna träffa mina vänner :)
Ser på: Datorn och Tv:n samtidigt
Lyssnar på: Radion
Läser: Ingenting just nu
Dricker: Just nu ingenting, men jag är grymt sugen på oboy

Äter: Massor
Bästa: Jag är ledig idag!
Sämsta: Min bleka kropp
Väder: Dimmigt och säkert kallt


Fjällen

Nu är jag i fjällen med min släkt och jag gör absolut ingenting och det är jätteskönt faktiskt. Eller, det är klart vi gör saker men inget nyttigt. Idag har jag kört bil till Idre, fotat lite, legat  i en backe och läst. Ja, det är sant. Haha.

Vi åker hem på tisdag så vi hörs igen på onsdag :)

Sotis



Ett litet liv som slutade alldeles för tidigt. Vila frid, Sotis.

Sista veckan

Nu är det bara den här veckan kvar, sen är det höstlov. Lov! Gud så skönt! Första delen av lovet ska jag spendera i fjällen med delar av min släkten. Det ska blir jätteskönt att bara vara där uppe och inte göra nånting, bara läsa, mysa, gå promenader och äta farmors underbara mat. Resten av lovet ska jag jobba och umgås med mina vänner hade jag tänkt. Åhh, jag längtar till lovet, inga måsten och ingen skola. Jag känner att jag behäver en paus från skolan och min tråkiga vardag som är full av måsten. 

Nu till den är dagen. Det började med att jag kom för sent till draman och när jag kom dit så var det bara en av mina favoriter där nämligen Sarah. Men det gick bra ändå, vi skrattde oss igenom lektionen. Men till nästa lektion hade Linda dykt upp så nu fattades bara två och dom fick vi klara oss utan idag. Resten av skoldagen var seg och tråkig. Så jag och Linda var trötta men glada när vi åkte ner på stan och när vi var inne på skopunkten hittade jag ett par jättefina stövlar som bara kostade 199 kr. Men de passade såklart inte, men det var nog tur för jag behöver verkligen inte fler par stövlar. Haha.

Vecka 43

Måndag: Skola. Plugga.
Tisdag: Skola. Rida.
Onsdag: Skola. Packa. Plugga.
Torsdag: Skola. Jobba kl.17-21.15
Fredag: Skola. Åker till fjällen :)
Lördag: Fjällen med släkten
Söndag: Fjällen med släkten


Jobblördag

Ilbland älskar jag mitt jobb, idag var en sån dag. Tiden gick fort och det flöt på bra. Alla var glada och nästan ingen klagade kan man bli annat än glad då.

Ikväll ska jag vara hemma och tar det lugnt. Vi ska åka till farmor och farfar och mysa med kattungarna och sen blir det nog en film med kladdkaka till. Perfekt!


Fullt upp

Nu ska jag berätta vad jag har gjort istället för att skriva här.

Onsdag
Jag tog bilen till skolan och hämtade upp Anna och Rebecca. Jag älskar att köra bil, man känner sig så fri. Efter skolan tog vi bilen hem till Annas mormor, där Anna bor för tillfället. Nu hade vi Linda med oss också. Hos Anna fikade vi och försökte plugga religion en det gick som det gick. Rebecca fastnade vid tv:n och var helt okontaktbar. Haha. Som vanligt.
Sen bestämde jag mig för att sova hos Anna. Vi kollade på tv, pratade massor och hde det jättemysigt, tack för det vännen :) Jag gillar att göra något roligt mitt i veckan, veckan känns mycket kortare då.

Torsdag
Vi fick skjuts till skolan av pappa. Jag har mina misstankar om varför men men jag tackar inte nej till längre sovmorgon. Haha. Skoldagen var kort vilket är bra men vi hade prov i religion som inte gick direkt jättebra. Efter skolan åkte Rebecca, Anna, Linda och jag ner på stan och shoppade lite innan jag åkte till jobbet. Jag köpte en jättefin svart volangklänning på H&M.

Fredag
Idag tog jag bilen till skolan igen och efter lite problem kom vi i alla fall fram till skolan. Skoldagen gick fort fast den var lång och direkt efter skolan åkte jag till Coop och jobbade till kl. 22.15. Så min dag har inte varit så händelserik.

Nu ska jag äntligen gå till min sköna säng

Skolan

Jag sitter i skolan nu. Vi har Svenska C. Det va ett tag sen jag skrev, jag har haft fullt upp men mer om det senare. Vi hörs :)

Hästar

ja, jag är en hästtjej och jag gillar det. Ikväll var det dags för ridlektion igen och det hade kommit två nya hästar eller ny-gamla kan man säga eftersom dom har bott där förut. I alla fall så red jag Runar och han var en gullig liten häst. Han var både lätt och svår att rida. Det gillar jag, det ska vara en utmaning!

Underbara höst


Vecka 42

Måndag: Skola. Plugga
Tisdag: Skola. Rida.
Onsdag: Skola.Plugga
Torsdag: Skola. Jobba?
Fredag: Skola. Idolmys kanske.
Lördag: Jobba kl.12.45-17
Söndag: Jobba kl. 14-18

Måndag

Den här dagen började inte så bra, jag vaknade efter alldeles för lite sömn och utanför fönstret var fortfarande mörkt. Det blev ju inte direkt roligare när jag kommit till skolan och fick reda på att första lektion var framflyttad och började tjugo över nio istället för fem över halv nio när jag var där. Så det var bara att vänta. Men dagen blev bättre och bättre.

Jag måste bara fortsätta på gårdagens inlägg. På ett sätt är det bra att det blev som det blev. För det har fått mig attt inse att man inte kan vara vänner bara för att man har varit det länge. Folk växer ifrån varndra så är det bara.

Sen så klarar jag mig utan henne, jag har andra vänner och dom är så mycket bättre. Dom är riktiga vänner som alltid finns där och ställer upp för mig.

 


Hej igen

Nu blev jag plötsligt sugen på att börja blogga igen. Så jag provar igen så får vi se hur det blir den här gången.

Sen jag skrev senast har det hänt lite grejer i mitt liv. Jag pluggat som en galning. Jag har tagit körkort. Att klara körkortet är nåt av det häftigast jag har gkort i mitt liv. Känslan när jag klarade det är helt obeskrivligt, det är en som otroligt frihet att ha körkort. Jag skulle kunna babbla på hur mycket som helst om hur underbart det var, men jag struntar i det. Jag hoppas alla får var med om det nån gång.

Sen jag det hänt lite jobbiga saker också. Jag har förlorat en vän eller förlorat och förlorat, jag vet inte om hon var så mycket till vän. Förut var vi iallafall vänner men den senaste tiden fattar jag inte vad som har hänt. Jag trodde att jag betydde mer för henne än vad jag tydligen gör. Jag vet innerst inne att jag är värd bättre än att behandlas som skit av en tjej som jag trodde var en av mina bästa vänner men det är ändå jobbigt just nu. Det har fått mitt självförtroende att sjunka fast jag inte själv har insett det försen nu. Hon har behandlat mig som skit och jag har tillåtit det. Visst har jag blivit starkare under det år vi har varit vänner men hon har inte låtit mig bli så stark som jag hade behövt för att kunna säga emot henne. Så just nu är mitt humör och självförtroende lite upp och ner. Jag kanske inte borde skriva det här men jag kände att jag måste skriva av mig litegrann.

RSS 2.0