Vecka 36

Måndag: Prova studentmössor i skolan, iiihhh. Jobba kl.17-22.15
Tisdag: Rida
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola. Jobba?
Fredag: Skola. Inga planer för kvällen än.
Lördag: Ulva Marknad. Födelsedagsmiddag för farfar ev.
Söndag: Jobba kl.14-18

Vilken helg

Det känns som den här helgen har varit jättelång och samtidigt jättekort. Den har iallafall mest bestått av Peolpe. Haha. Jag var ju som sagt på People i fredags och det blev bättre än förväntat. Jag skulle vara nykter var det tänkt men det gick ju som det gick. Men kul hade jag :)

Igår jobbade jag först fram till kl.16.15 sen tog jag den otroligt snabba bussen, eller inte, hem. Hemma serverades det oxfilé till middag, mums. Sen kände jag mig rätt trött faktiskt men jag fixade till mig ändå och åkte till Sarah efter lite trassel med bussen. När jag kom till Sarah var trötthet som bortblåst och jag var redo för ännu en kväll på People och nu med mina bästa vänner. Efter lite förfestande hos Sarah var vi nu inte bara jag, Rebecca och Sarah utan även Linda, Malin och Malin hade kommit så då var det dags att ta bussen ner på stan. När alla äntligen var inne på People hade vi jättekul. Bag in the box-killarna var ju underhålande iallafall, eller hur Sarah? Haha. Jag vill tacka för en rikitigt bra kväll.
Jag älskar Lady Gaga-Just Dance!

Outfits

Det var ett tag sen jag visade dagens outfit så nu tänkte jag göra en liten sammanfattning :)


Förra fredagen tror jag


Onsdag


Idag, fredag

Taggad

Just nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå. Ikväll ska jag ut och jag är riktigt taggad. Jag ska träffa Mickiz och co innan vi ska till Peolpe, jag aldrig varit ute med dem så vi får se hur det blir men jag tror jag kan roa mig själv i värsta fall. Haha. Sen hoppas jag att Sarah kommer också.

Igår köpte jag en ny sjal som är jättejättefin:


Fullt upp

Oj, den här veckan har jag haft fullt upp hela tiden. Jag har ju jobbat tre kvällar plus att jag har försökt hinna med att plugga också, sen har jag umgåtts lite med mina tjejer. Alltså jag är så glad att jag har dom, jag kan lova att det inte finns nån på våran skola som har så kul som vi har.

Tisadags var det ju dags att rida igen och det var så himla skönt att vara tillbaka. Vi var bara två stycken så det blev nästan som en provatlektion. Men jag har inte berätta det bästa än, vi har Helene som lärare! Jag är väldigt tacksam för att jag får chansen att rida för en av dom bästa islandshästryttarna i Sverige.

Imorron börjar vi inte skolan förrän kl.12, så det känns skönt men jag tror jag ska plugga lite svenska C innan skolan. Jag kan ju alltid försöka vara duktig. Haha. Nu ska jag gå till mitt rum och mysa med katten :) 

Vecka 35

Måndag: Jobba kl.17-20
Tisdag: Rida :)
Onsdag: Jobba kl.18-22.15
Torsdag: Slutar skolan tidigt. Jobba kl.17-21.15
Fredag: Lång sovmorgon :)
Lördag: Höstpremiären på People!
Söndag: Loppis?

Lördagens planer

Idag ska jag jobba, eller ikväll kanske jag ska säga. I alla fall så ska jag jobba på Eklundshof och på ett bröllop. Det ska bli jättekul, jag jobbar ju inte där så ofta men när jag gör det så är det alltid roligt och jag lär alltid massa nya saker. jag hoppas jag får chansen att stå i baren i kväll men jag tror inte det eftersom jag inte ska stanna till sist men men vi får de hur det blir.

Jag tycker själv att jag har en himla tur som har två jobb som jag gillar och att jag kan jobba på båda ställena. För det är ju inte direkt samma arbetsuppgifter men det är det som är kul. Jaja, nu är det nog med jobbsnack. Fast vad ska jag då skriva om för det ända jag kommer göra i helgen är att jobba. Haha.

Tankar i regnet

Ikväll har jag varit ute på promenad i skogen, det var skönt att bara gå och rensa tankarna även om det började regna. När jag gick där i regnet verkade allt plötsligt lätt och inte alls så läskigt och svårt. Framtiden skrämmer mig lite samtidigt som det är något jag längtar till. Aja,det är inte bra att tänka för mycket.

Egentligen borde jag göra en sammanfattning av sommaren som alla andra har gjort men jag känner inte att min sommar är riktigt slut än, så jag gör inte nån som nu.


Favorit



Det här skulle jag gärna ha på mig imorron.

Nattgäster

Vet ni vad jag möttes av när jag kom hem idag? Nån hade bäddat min säng och pappa sa att det inte var han så det måste ha varit Linda eller Rebecca som gjorde det. Så gulligt :)

Linda och Rebecca sov alltså hos mig inatt och det var mysigt värre. Igår kväll var även Anna E här. Henne har vi inte träffat på jättelänge så det var jättekul. Vi pratade skit hela kvällen ute på min altan tillsammans med massa gott. Men sen åkte Anna hem och jag och mina nattgäster gick ner till sängen. Tack för en mysigt kväll och natt tjejer!
Jag måste också säga förlåt för om jag var otrevlig ett tag, det var verkligen inte meningen.

Några bilder från imorse när vi väntade på bussen:

 

Nu kan jag ju passa på att dra en dagens outfit också. Haha.
Jacka, New Yorker
Linne, Gina Tricot
Jeans, J. Lindeberg
Skor, Zara
Väska, Åhléns

Ska jag börja i 3:an?

Imorron börjar skolan igen och det känns faktiskt bra men konstigt på samma gång. Jag ska ju börja 3:an nu sista året, i vår tar jag studenten och det känns helt sjukt. Fast innan jag kommer dit så ska jag ju ta mig igenom det här året.

Vecka 34

Måndag: Ledig. Ringa några samtal hit och dit :P
Tisdag: Shoppa. Sällskap?
Onsdag: Skola. Jobba?
Torsdag: Skola. Jobba?
Fredag: Skola. Jobba?
Lördag: Jobba på Eklundshof kl. 16.30
Söndag: Sova

Bullbak

Jag har precis beställt en jättesnygg väska som kommer som ungefär en vecka. Den är i brun mocka med fransar, precis en som jag har velat ha länge. Annars jag har jag inte gjort nånting idag men det är ju faktiskt näst sista dagen på sommarlovet så jag passar på att njuta av att göra ingenting. Lillasyster håller på att baka bullar så jag kanske ska hjälpa henne nu. Vi hörs :)

Solen skiner :)

Nu: ska jag äta kycklingsallad
Snart: ska jag sminka mig och så
Ikväll: Utgång!
Imorgon: först sova sen middag med oxfilé
Ihelgen: Kräftskiva, Magnus Uggla och förhoppningsvis bad  

Hos Rebecca

Just nu sitter jag hemma hos Rebecca och väntar medan hon duschar. Vi har varit på Gränby centrum och ätit en jättegod lunch och nu ska vi nog bara ta det lugnt hemma hos henne. Vi kommer säkert prata massor hela eftermiddagen, eftersom vi inte har träffats på ett tag finns det mycket av prata om. Haha.

Nu har Rebecca duschat färdigt så vi hörs senare!

Lördagens outfit



Tröja, Gina Tricot
Kjol, MQ
Skärp, present från Farmor
Skor, H&M


Lördagen

Jag kan ju passa på att berätta vad jag gjorde i går också, vi var på släktträff utanför Örebro på ett jättefint ställe precis vid vattnet. Vi åkte hemifrån kl. 8 på morgonen och då var jag inte så pigg eftersom jag jobbade på Eklundshof i fredag och kom hem vid halv tre på natten, så jag hade väl sovit ungefär fyra timmar. Trots det så kände jag mig rätt pigg hela dagen. Men när vi skulle åka hem var jag jättetrött, så trött att jag somnade i bilen. Jag som aldrig sover i bilen. Haha.

       

Söndag

Jag lovade ju att jag skulle visa upp vad jag shoppade och jag håller ju mina löften så här kommer lite bilder: 



Svart väska från Holmlunds. Det var 50% rea så jag blev överlycklig, den är så himla fin och jag har använt den varje dag sen jag köpte den.

 

Grå väst från Gina Tricot. Den kommer säkert användas mycke i höst :)

Ny dag, nya tag

Igår var en tung dag. Jag var väldigt besviken även fast jag visste att jag inte skulle hoppas för mycket kunde jag inte låta bli att göra det.

Men i dag känns det mycket bättre, det är bara att försöka igen. För jag vet att jag kan lyckas. Jaja, idag ska jag i alla fall jobba och när jag kommer hem tänkte jag visa upp delar av det jag shoppade här om dagen.

Shopping

Idag är jag riktigt shoppingsugen, så jag ska åka in till stan efter att jag har fått i mig nåt att äta. Jag vet inte om jag är sugen på höstkläder redan nu men en ny väska och en väst skulle var perfekt. Jag hittar säkert nåt, jag brukar inte direkt komma hem tomhänt. Haha. 

Tyvärr så verkar det som jag får klara mig själv. Alla mina vänner är upptagna, antingen är de bortresta, upptagna med annat som t.ex. jobb eller så går det inte att få tag i dom. Jaja, det är väl så det är när det är sommarlov.  

Öland

                                                

Sådär. Det kommer nog fler bilder senare. Lillasyster har massor på sin kamera ;)


Hemma :)

Japp, igårkväll kom vi hem från Öland. Det känns skönt att vara hemma igen. Vårat hus känns så stort nu efter att vi har bott i Böda Sands minsta stuga. Haha.

Öland var jättebra. Vi hade jättebra väder och allt var bara allmänt skönt. Vi solade hela dagarna sen på kväll åt vi grillat, som jag älskar. Några kvällar betedde vi oss som riktiga campare och gick till scenen och tittade på nån show. Haha, klädkoden var mjukisar och foppatofflor.

Våran andra data har kraschat igen så jag vet inte om jag kommer kunde lägga upp några bilder på ett tag. Men det kanske funkar på den här lilla datan, jag ska undersöka den saken senare idag för nu ska jag ringa Rebecca :)

RSS 2.0